Welkom bij Advocatenkantoor Tubbergen

kantoorAdvocatenkantoor Tubbergen is gespecialiseerd in letselschade. Voor ons staat uw belang als slachtoffer voorop. Wanneer u door een verkeersongeluk, een arbeidsongeval, een medische fout of een andere oorzaak door de schuld van een ander letsel oploopt staan wij u met raad en daad bij. Wij adviseren u niet alleen met betrekking tot het verhaal van de schade, maar ook met betrekking tot de te nemen maatregelen. Bijvoorbeeld kinderopvang, het huishouden, vervoer en aanpassingen in uw bedrijf of bij uw werkgever.

Onze aanpak is persoonlijk en snel. Dat is nodig, want al direct na een ongeval dient u de juiste maatregelen te nemen om te voorkomen dat uw schade later niet meer te verhalen of vast te stellen is. Bij letselschade is het intake-gesprek van een half uur gratis.

Advocatenkantoor Tubbergen is lid van de WAA (de Werkgroep Artsen en Advocaten).
Enkele honderden advocaten in Nederland zijn gespecialiseerd in letselschade en aangesloten bij  de WAA. Deze advocaten worden permanent bijgeschoold en zijn dus steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Daardoor bent u verzekerd van professionele en kwalitatieve rechtsbijstand.