Routebeschrijving

Met openbaar vervoer:
Ons kantoor ligt op 5 minuten loopafstand van station Arnhem Centraal. Neem de uitgang Sonsbeekzijde, en ga vanuit het station rechtsaf de Amsterdamseweg op. Eerste weg linksaf en na ongeveer 50 meter bij de splitsing aan het einde van de weg rechtsaf (Bouriciusstraat). Deze weg loopt vlak na het speelveldje aan uw linkerkant bij de ongelijke kruising over in de Sweerts de Landasstraat. Wij zijn gevestigd in het wit-rood-blauwe pand (nummer 42) aan uw linkerhand, vlak na die kruising.

Per auto:
Vanaf Apeldoorn (A 50):
Afslag 26 Arnhem noord. Volg de Apeldoornseweg richting Arnhem Centrum en sla direct na het park Sonsbeek bij de splitsing rechts af richting “hotel Molendal”(Sonsbeekweg). Aan het eind van die weg op de kruising rechtsaf de Zypendaalseweg op. Eerste straat weer links naar boven. Na 30 meter bij de T-splitsing linksaf slaan. U rijdt nu op de Sweerts de Landasstraat. Ons kantoor ligt enkele tientallen meters verder aan de linkerkant en is gevestigd in het wit-rood-blauwe pand (nummer 42). U kunt op ons terrein parkeren. Let bij aankomst en vertrek op het van meerdere kanten komende verkeer op de daar aanwezige ongelijke kruising.

Vanaf Nijmegen, Den Bosch (A 325):
In Arnhem komt u binnen bij het Gelredome. Ga rechtdoor richting  Arnhem Centrum en ga over de John Frostbrug. Volg dan in Arnhem de borden richting Apeldoorn. Bij de stoplichten bij de Mediamarkt en daarna het Rembrandttheater(beide gelegen aan uw rechterhand) gaat u rechtdoor. Bij de volgende stoplichten (Willemsplein, aan uw rechterhand het Vesta-gebouw)) gaat u rechtsaf door de spoortunnel en daarna direct linksaf omhoog(Amsterdamseweg). Dan eerste weg rechts (Brantsenstraat) en na 50 meter bij de splitsing weer rechtsaf (Bouriciusstraat). Deze weg loopt vlak na het speelveldje aan uw linkerkant bij de ongelijke kruising over in de Sweerts de Landasstraat. Wij zijn gevestigd in het wit-rood-blauwe pand (nummer 42) aan uw linkerhand, vlak na die kruising. U kunt op ons terrein parkeren. Let bij aankomst en vertrek op het van meerdere kanten komende verkeer op de daar aanwezige ongelijke kruising.

Vanaf Utrecht en  Ede / Wageningen
Neem de eerste afslag vanaf de A 12 richting Arnhem. Volg in Arnhem de toegangsweg Arnhem Centrum, via de Amsterdamseweg. Rijd door tot u aan uw rechterhand de achterzijde (Sonsbeekzijde) van het station ziet. Neem daarna de eerste weg links (Brantsenstraat) en ga na ongeveer 50 meter bij de splitsing rechtsaf (Bouriciusstraat). Deze weg loopt vlak na het speelveldje aan uw linkerkant bij de ongelijke kruising over in de Sweerts de Landasstraat. Wij zijn gevestigd in het wit-rood-blauwe pand (nummer 42) aan uw linkerhand, vlak na die kruising. U kunt op ons terrein parkeren. Let bij aankomst en vertrek op het van meerdere kanten komende verkeer op de daar aanwezige ongelijke kruising.
Afdrukken / Opslaan

Geef een antwoord